afscheidsreceptie Chris School

Share

Zaterdag 24 april hebben we afscheid genomen van Chris School als boegbeeld van de RPP. De receptie in het Wapen van Reek werd bezocht door meer dan 500 mensen.

De Schaijkse Boeremoeskapel bracht als eerste een serenade.

Chris werd vervolgens benoemd als ambassadeur van de Boeremoeskapel, een grote eer voor een politicus uit Reek.

Vervolgens was het podium voor Harmonie Semper Crecsendo.

Fractievoorzitter Roland Werring ging als eerste spreker in op de unieke samenwerking en bedankte Chris voor zijn jarenlange inzet.

Vervolgens nam Theo van Duren het woord. Hij ging in op zijn carrière als “spindoctor” van Chris School en het feit dat hij al die jaren heeft gefaald omdat Chris nooit luisterde naar zijn adviezen en het toch 12 jaar als wethouder heeft volgehouden.

Ook Dinie School werd niet vergeten. Ze werd door Wim Zegers bedankt voor haar onmisbare steun gedurende al die jaren.

Zoals altijd had Chris zelf het laatste woord. Hij blikte eerst terug naar zijn jeugd met zijn vader als voorbeeld, vervolgens memoreerde hij zijn studententijd op de Pabo waar hij het actievoeren leerde dat hij daarna als lid van de RPP in de praktijk bracht.

Hij keek terug naar zijn 12 jaar als wethouder van Landerd met een gevoel van trots en dankbaarheid voor alles wat hij voor de Landerdse gemeenschap heeft kunnen doen.

Als laatste bedankte hij de mensen die in grote getale zijn afscheidsreceptie hebben bezocht: een mooie finale van een prachtige politieke carrière.