Hans Vereijken is onze wethouder-kandidaat

Share

Wij zijn zeer content dat Hans Vereijken heeft aangegeven onze kandidaat-wethouder te willen zijn voor het gemeentebestuur van Landerd na de verkiezingen in maart 2018.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de verkiezingsuitslag, de coalitievorming en de portefeuilleverdeling, maar de RPP heeft hier alle vertrouwen in.

Hans Vereijken was reeds in de afgelopen periode een sterke, succesvolle en graag geziene RPP-wethouder in het gemeentebestuur van Landerd. Hij heeft draagvlak bij alle politieke partijen en staat bekend om zijn gedegen dossierkennis, doortastende besluitvorming bij moeilijke dossiers en heeft daarnaast een luisterend oor voor alle burgers en bedrijven. Het vlottrekken van het Centrumplan Schaijk was hier een mooi voorbeeld van. Zijn grote netwerk en contacten in de regio en provincie geven een extra meerwaarde bij belangrijke (lopende) items.

Het werk in Landerd is nog niet af en Hans heeft aangegeven hier graag de komende jaren hard aan te willen trekken als zich de kans zich voordoet.

Hans heeft overigens aangegeven ook door enkele andere partijen te zijn gevraagd als kandidaat-wethouder, waaronder in zijn woongemeente Laarbeek.

Hij draagt in ieder geval Landerd een warm hart toe en gaat hier graag aan de slag.

Wij denken dat de burgers van Landerd gebaat zijn bij een type wethouder als Hans en zien graag uit naar de samenwerking in een nieuw college.