Onze werkgroep zoekt hulp

Share

In maart 2014 worden er opnieuw gemeenteraadsverkiezingen gehouden. RPP Landerd gaat zich in de komende periode ook voorbereiden. Als je betrokken bent bij de lokale gemeenschap is het nu tijd om als lid van onze werkgroep mee te gaan werken aan de toekomst.

De komende jaren zal de toekomst van Landerd  hoog op de politieke agenda staan. De uitdagingen zijn groot. We zitten in een recessie en de woningbouw stagneert. De nieuwe taken in het sociale domein die de gemeente erbij gaat krijgen worden een hele kluif. Ook wordt het zaak om de lokale voorzieningen en het verenigingsleven op peil te houden in de Landerdse dorpen.

Wat worden de speerpunten van RPP Landerd in de komende jaren?

Ben je betrokken bij de lokale gemeenschap, heb je verstand van zaken of heb je gewoon een duidelijke mening dan is de werkgroep van RPP Landerd de juiste plek om mee te praten over allerlei ontwikkelingen en beslissingen in Landerd.

In de aanloop naar de verkiezingen zoeken wij mensen die een rol in onze partij willen spelen. Dit kan zijn als steunend lid, deskundige op een bepaald gebied of onderwerp, lid van de werkgroep of zelfs als raadslid.

Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact op met een van onze raadsleden of met het bestuur.