Top 4 kandidatenlijst RPP is bekend

Share

De kandidatenlijst van de RPP wordt momenteel ingevuld. Eerder was al bekend dat Roland Werring de nieuwe lijsttrekker is van de RPP voor de gemeenteraad verkiezingen in 2014.  Nu is ook duidelijk dat onze huidige raadsleden  Niek Egtberts, Harold van den Broek en Antoon de Louw zich opnieuw kandidaat stellen. Verder zijn er ook al diverse kandidaten uit Reek, Schaijk en Zeeland, die hun medewerking hebben toegezegd.

Ook is het bestuur verheugd dat Chris School als lijstduwer op plaats 7 zijn bijdrage wil leveren aan de RPP. Chris School heeft uitdrukkelijk aangegeven dat hij GEEN wethouders kandidaat is en GEEN functie als raadslid zal aanvaarden.

Voor een mogelijke wethouders functie in het nieuwe college heeft het bestuur diverse opties welke zullen afhangen van de onderhandelingen na de verkiezingen.

Wij zijn blij dat we weer kunnen beschikken over een ervaren en evenwichtig team waar u als kiezer op kunt vertrouwen en welke samen met u willen zorgen dat de RPP 4 jaar bestuursverantwoording kan nemen. Uw stem daarvoor is ook van cruciaal belang.