Over ons

Share

De Reekse Politieke Partij (RPP) is een lokale partij die actief is in de gemeente Landerd, bestaande uit de kernen Het Oventje, Reek, Schaijk en Zeeland. De partij heeft haar wortels in het dorp Reek.

De RPP is sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 1974 actief in de lokale politiek en heeft zich in afgelopen 40 jaar ontwikkeld tot een partij die de belangen van alle burgers in Landerd behartigt.

De partij is niet links of rechts te noemen. De RPP is een “doe” partij die zich richt op praktische zaken die de burger direct raken.

De RPP is als tweede partij uit de laatste verkiezingen gekomen. Hierdoor bezetten wij 3 van de 17 zetels in de Landerdse gemeenteraad.

De fractie van de RPP bestaat uit drie leden:

Harold van den Broek

Harold van den Broek is onze fractievoorzitter. Hij is te bereiken via telefoonnummer 06 44 82 78 25 of email: Harold.vandenBroek@Landerd.nl.

 

Paul Verstegen

Paul Verstegen is te bereiken via telefoonnummer 06 13 53 76 59 of email: Paul.Verstegen@landerd.nl.

Niek Egtberts is te bereiken via telefoonnummer 06 51 07 91 20 of email: Niek.Egtberts@Landerd.nl.

 

Het bestuur
Het bestuur van de RPP bestaat uit drie leden: Antoon de Louw (voorzitter), Theo Lemmers (secretaris) en Wim Zegers.

Het bestuur is te bereiken via het secretariaat:

Via EMAIL , telefonisch op 0486 475114 of schriftelijk: P/a Brouwershof 68, 5375 BE Reek.

De Werkgroep
De werkgroep van de RPP bestaat momenteel uit 12 personen. Deze mensen zijn het klankbord van de fractie bij het bepalen van politieke standpunten en beslissingen. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op een paar specialisten die hun kennis inbrengen wanneer dat nodig is.

De Leden
De RPP heeft ongeveer 85 trouwe leden. Ze vormen de ruggengraat van onze partij. Indien u ook lid of donateur wilt worden kunt u contact opnemen met de secretaris.